Bolji udomitelji za bolje sutra- online aktivnosti

Kako bismo u ova izazovna vremena epidemije virusa Covid19 zaštitili sve sudionike našeg projekta “Bolji udomitelji za bolje sutra” na neko smo vrijeme pauzirali sa svim aktivnostima. No, bili smo jako odlučni, energični i hrabri te smo se odvažili naučiti kako projektne aktivnosti preseliti u virtualno okruženje.

Tako smo naučili kako koristiti Zoom aplikaciju i Google meet te smo sa našom dragom supervizoricom gđom Vesnom Kovač proveli supervizijske susrete na kojima smo u virtualnom orkuženju bodrili jedni druge, savjetovali se i naučili kako slušati, kako biti još bolji i kako ne posustati.

Otvorili smo i Youtube kanal na kojemu se nalaze glazbeni uratci naše voditeljice Karoline Rukavine, prof.glazbenog i uz koje ćemo ovih blagdana pjevati i koje će u naše domove unijeti radost i veselje koji su nam svima potrebni.

Na našem kanalu dostupne su i informatičke radionice, koje su snimane u suradnji sa poduzećem Info bil iz Županje, uz koje svako može savladati osnove korištenja računala i komunikacije u virtualnom okruženju.

Na našoj Facebook stranici dostupni su vam i kreativni radovi voditeljice Silvije Salopek, i još mnogo toga zanimljivog.

Ovaj projekt i ova izazovna situacija u kojoj smo se našli naučili su nas jednu važnu stvar a to je da uvijek budemo tu jedni za druge, i da zajedno možemo prevladati sve prepreke!

Projekt “Bolji udomitelji za bolje sutra” završavamo krajem prosinca a financiran je u potpunosti sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.